Giriş Kayıt
Emilia McCarthy

Emilia McCarthy (25)


Oyuncu

Emilia McCarthy, 28 Ağustos 1997 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Zapped (2014), Z-O-M-B-I-E-S 2 (2020), (2014) Yıldız Haritası (2014), (2018) Z-O-M-B-I-E-S (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1997
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 25 Aile Oyuncu 5.6 421
2022 Dram Oyuncu 6.1 577
2020 Komedi Oyuncu 5.7 2,925
2019 22 Aile Oyuncu 6.8 61
2019 Dram Oyuncu 6.2 11,371
2018 Müzikal Oyuncu 6.0 6,047

Yıldız Haritası
2014 17 Komedi Oyuncu 6.2 41,321
2014 Komedi Oyuncu 5.0 5,592
2013 Korku Oyuncu 7.0 40,668

Babil
2006 9 Dram Çeşitli 7.5 304,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022