Giriş Kayıt
Chuck Dukas

Chuck Dukas


Oyuncu, Casting

Chuck Dukas, oyuncu, casting.

Dancing with the Stars (2005), The Thundermans (2013), (2016) Fuller House (2016), (2010) The 82nd Annual Academy Awards (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles Dukas
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Talk-Show Çeşitli 6.1 1,800
2016 Komedi Çeşitli 6.9 21,550
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 2,954
2012 Dram Oyuncu 7.2 85
2012 Komedi Çeşitli 2.9 1,748
2010 Çeşitli 6.8 1,672

Sihirli mantar
2007 Korku Casting 4.7 15,371
2007 Komedi Casting 6.0 763

Garez 2
2006 Korku Casting 5.0 44,511
2006 Game-Show Çeşitli 5.8 8,439
2005 Game-Show Çeşitli 6.8 9,766
2005 Aile Çeşitli 4.8 8,955
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 20,522
2002 Game-Show Çeşitli 3.2 5,583

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,570

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,259
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,695
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019