Giriş Kayıt
Jeff Culotta

Jeff Culotta


Yapımcı

Jeff Culotta, yapımcı.

Tanrı Amerika'yı Korusun (2011), Bad Words (2013), Hell Baby (2013), All Is by My Side (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.4 12,463
2013 Biyografi Yapımcı 5.7 5,488
2013 Komedi Yapımcı 6.7 43,051
2013 Komedi Yapımcı 4.9 8,243

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Yapımcı 7.2 64,951

Bitir İşini
2010 Aksiyon Yapımcı 4.9 9,619

Kutu
2009 Dram Çeşitli 5.6 83,346
2009 Komedi Çeşitli 5.3 7,887

Büyük Baba
2009 Komedi Çeşitli 6.9 34,865

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Çeşitli 5.5 34,517
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018