Giriş Kayıt
Jeff Culotta

Jeff Culotta


Yapımcı

Jeff Culotta, yapımcı.

Tanrı Amerika'yı Korusun (2011), Bad Words (2013), Hell Baby (2013), All Is by My Side (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.4 12,664
2013 Biyografi Yapımcı 5.7 5,545
2013 Komedi Yapımcı 6.7 43,315
2013 Komedi Yapımcı 4.9 8,320

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Yapımcı 7.2 65,209

Bitir İşini
2010 Aksiyon Yapımcı 4.9 9,669

Kutu
2009 Dram Çeşitli 5.6 83,709
2009 Komedi Çeşitli 5.3 7,941

Büyük Baba
2009 Komedi Çeşitli 6.9 35,056

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Çeşitli 5.5 34,648
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018