Giriş Kayıt
Andy Fischer-Price

Andy Fischer-Price (31)


Oyuncu, Müzisyen

Andy Fischer-Price, 13 Mayıs 1987 Renton, Washington, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Gümmm (2010), Wendy Wu: Homecoming Warrior (2006), Betrayed at 17 (2011), (2012) Partysaurus Rex (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Renton, Washington, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 6.6 10
2013 26 Komedi Oyuncu 3.1 445
2013 26 Komedi Müzik 5.2 209

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 26 Animasyon Oyuncu 7.3 280,305
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.6 4,118
2011 24 Dram Oyuncu 5.8 772

Gümmm
2010 23 Komedi Oyuncu 5.7 11,599
2009 22 Komedi Oyuncu 3.8 1,090
2008 Komedi Oyuncu 6.2 825
2008 21 Komedi Oyuncu 4.7 2,506

Neşeli Dalgalar
2007 20 Animasyon Oyuncu 6.7 60,739
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,660
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,882
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018