Giriş Kayıt
Andy Fischer-Price

Andy Fischer-Price (31)


Oyuncu, Müzisyen

Andy Fischer-Price, 13 Mayıs 1987 Renton, Washington, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Gümmm (2010), Wendy Wu: Homecoming Warrior (2006), Betrayed at 17 (2011), (2012) Partysaurus Rex (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Renton, Washington, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 6.6 10
2013 26 Komedi Oyuncu 3.1 445
2013 26 Komedi Müzik 5.2 210

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 26 Animasyon Oyuncu 7.3 284,610
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.6 4,297
2011 24 Dram Oyuncu 5.8 777

Gümmm
2010 23 Komedi Oyuncu 5.7 11,703
2009 22 Komedi Oyuncu 3.8 1,095
2008 Komedi Oyuncu 6.2 827
2008 21 Komedi Oyuncu 4.7 2,560

Neşeli Dalgalar
2007 20 Animasyon Oyuncu 6.7 61,288
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,757
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,915
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019