Giriş Kayıt
Godwin Fernandes

Godwin Fernandes


Görsel Efekt, Özel Efekt, Animasyon

Godwin Fernandes, görsel efekt, Özel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Görsel Efekt 6.5 138,817

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.5 5,330

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Özel Efekt 6.6 131,857
2010 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 191
2010 Animasyon Özel Efekt
Görsel Efekt
6.8 3,628
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.0 347
2005 Aksiyon Animasyon 6.5 2,069
2005 Biyografi Görsel Efekt 6.7 8,695
2003 Korku Görsel Efekt 3.4 263
2003 Dram Görsel Efekt 5.2 1,875
2003 Dram Görsel Efekt 3.5 84
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019