Giriş Kayıt
Justin Killion

Justin Killion


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Justin Killion, yapımcı, yapım yöneticisi.

Depo Savaşları (2010), Bering Sea Gold (2012), Storage Wars: Texas (2011), (2008) 1000 Ways to Die (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Reality-TV Yapımcı 8.0 5
2017 Komedi Yapımcı 7.1 146
2012 Reality-TV Çeşitli 6.7 1,117
2011 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.1 1,087
2011 Reality-TV Çeşitli 4.8 235

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Çeşitli 6.4 8,066
2008 Dram Çeşitli 7.0 3,010
2008 Belgesel Çeşitli 5.5 1,180
2008 Belgesel 8.6 28,714
2007 Belgesel Çeşitli 6.4 2,678
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019