Giriş Kayıt
Eliza Coupe

Eliza Coupe


Oyuncu, Yapımcı

Eliza Coupe, oyuncu, yapımcı.

2007 yılının Aralık ayında Randall Whittinghill ile evlendi.

Happy Endings (2011), Future Man (2017), Benched (2014), Scrubs: Interns (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (9 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 7.5 4,522
2022 Komedi Oyuncu 6.1 348
2020 Komedi Oyuncu 6.5 26
2018 Komedi Oyuncu 5.5 842

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Oyuncu 7.3 163,237
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 28,416

Yine Çıplak
2017 Komedi Oyuncu 5.4 21,481
2016 Komedi Oyuncu 4.9 339
2016 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.7 129
2016 Komedi Oyuncu 7.3 7,971
2015 Komedi Oyuncu 7.9 67,901
2015 Komedi Oyuncu 7.5 9,381
2015 Suç Oyuncu 6.7 63,638
2014 Komedi Oyuncu 6.0 760
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2014 Komedi Oyuncu 7.1 2,865

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 191,457
2013 Komedi Oyuncu 6.0 5,742
2012 Komedi Oyuncu 7.5 34,789
2012 Komedi Oyuncu 6.2 1,767
2012 Komedi Oyuncu 7.4 26,280

Senden Önce
2011 Komedi Oyuncu 6.0 86,748
2011 Komedi Oyuncu 7.8 39,950

Başka Bir Yerde
2010 Dram Oyuncu 6.3 46,539
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2009 Komedi Oyuncu 8.5 290,304
2009 Komedi Oyuncu 5.6 1,896

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Oyuncu 5.5 17,520
2007 Komedi Oyuncu 7.3 11,358
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,458
2001 Komedi Oyuncu 8.4 269,225
1994 News Oyuncu 3.2 949
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024