Giriş Kayıt
Marc Wasserman

Marc Wasserman (50)


Oyuncu, Yapımcı

Marc Wasserman, 25 Temmuz 1968 Cerritos, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Commute (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Cerritos, California, ABD
Takma İsmi: The Wass
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.8 24
2014 46 Komedi 5.3 185
2012 44 Belgesel Yapımcı 8.0 72
2011 43 Komedi Oyuncu 1.8 400
2010 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.5 457

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 26,947

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,706
1982 Komedi Oyuncu 7.2 13,877

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,332
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019