Giriş Kayıt
Bartek Kujbida

Bartek Kujbida


Görsel Efekt, Animasyon

Bartek Kujbida, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 206,612

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 155,674

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 316,032

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Görsel Efekt 7.5 64,772

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 576,081

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 134,920

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 274,998
2012 Aksiyon Animasyon 8.7 5,525
2010 Aksiyon Animasyon 9.7 8,740
2009 Aksiyon Animasyon 7.2 1,309
2007 Belgesel Görsel Efekt 7.1 754
2007 Aksiyon Animasyon 8.1 5,876

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 143,024
2007 Belgesel Görsel Efekt 5.7 263

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 273,463

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 32,901

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 132,252
2006 Komedi Görsel Efekt 3.8 3,987
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018