Giriş Kayıt
Bartek Kujbida

Bartek Kujbida


Görsel Efekt, Animasyon

Bartek Kujbida, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 211,228

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 158,228

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 325,020

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Görsel Efekt 7.5 65,796

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 583,136

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 135,898

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 276,246
2012 Aksiyon Animasyon 9.1 12,232
2010 Aksiyon Animasyon 9.6 15,820
2009 Aksiyon Animasyon 7.6 3,101
2007 Belgesel Görsel Efekt 7.1 860
2007 Aksiyon Animasyon 8.8 9,351

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 143,776
2007 Belgesel Görsel Efekt 5.8 300

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 275,727

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,461

Seksi Futbolcu
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 133,075
2006 Komedi Görsel Efekt 4.0 5,424
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018