Giriş Kayıt
Adam M. Neal

Adam M. Neal


Yapımcı

Adam M. Neal, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 6.3 141
2011 Reality-TV Yapımcı 5.3 40
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,569
2010 Reality-TV Yapımcı    

Seks İtirafları
2006 Komedi Çeşitli 5.9 2,961
2003 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.6 16,611
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018