Giriş Kayıt
Adam M. Neal

Adam M. Neal


Yapımcı

Adam M. Neal, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 6.3 140
2011 Reality-TV Yapımcı 5.3 40
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,518
2010 Reality-TV Yapımcı    

Seks İtirafları
2006 Komedi Çeşitli 5.9 2,935
2003 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.6 16,570
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018