Giriş Kayıt
Pauline Piechota

Pauline Piechota


Yapımcı

Pauline Piechota, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lise Macerası
2014 Komedi Çeşitli 5.8 8,922

Kaçak
2012 Dram Çeşitli 7.4 155,606

Mary ve Max
2009 Animasyon Yapımcı 8.1 149,288
2007 Dram Yapımcı 6.6 1,913

Annie Leibovitz: Objektiften Yansıyan Bir Yaşam
2006 Belgesel Yapımcı 7.7 443

Hastayım Sana
2005 Komedi Çeşitli 6.2 37,979
2005 Komedi Çeşitli 6.8 631
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019