Giriş Kayıt
Jason Sax

Jason Sax


Görsel Efekt, Editör

Jason Sax, görsel efekt, editör.

Episodes (2011), Proof (2015), Back in the Game (2013), Call Me Crazy: A Five Film (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,025
2017 Komedi Görsel Efekt 7.4 2,593
2016 Komedi Görsel Efekt 6.5 915
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 3,266
2014 Komedi Görsel Efekt 7.8 27,513
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 42,316

Kalbin Direnişi
2014 Dram Görsel Efekt 7.9 30,745
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 4,638
2013 Komedi Görsel Efekt 6.5 1,744
2013 Dram Görsel Efekt 6.9 1,627
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 21,560
2011 Komedi Görsel Efekt 7.9 30,095
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 8,050
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 100,720
2009 Dram Editorial Department 7.3 3,780
2008 Dram Görsel Efekt 8.4 204,274
2008 Dram Editorial Department 7.5 1,467
2006 Suç Editorial Department 6.5 1,380

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 72,626
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019