Giriş Kayıt
Hayley Manning

Hayley Manning


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Hayley Manning, yapım yöneticisi, yapımcı.

The Last Post (2017), Comes a Bright Day (2012), SoulBoy (2010), Irina Palm (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,618
2012 Romantik Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 1,418
2012 Aksiyon Yapımcı 4.9 407
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 939
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 419
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 6,828
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 612
2007 Müzikal Yapım Yöneticisi 5.9 152
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 222
2005 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 235
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018