Giriş Kayıt
Hayley Manning

Hayley Manning


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Hayley Manning, yapım yöneticisi, yapımcı.

The Last Post (2017), Comes a Bright Day (2012), SoulBoy (2010), Irina Palm (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,361
2012 Romantik Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 1,281
2012 Aksiyon Yapımcı    
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 828
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.7 349
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 6,434
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 583
2007 Müzikal Yapım Yöneticisi 5.9 145
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 210
2005 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 224
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018