Giriş Kayıt
Joanne Brahos

Joanne Brahos


Joanne Brahos,

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere 6
2009 Korku Çeşitli 6.0 90,277
2008 Aile Çeşitli 6.5 161

Tapınma
2008 Dram Çeşitli 6.3 2,951

Kayıp Yüzük
2007 Dram Çeşitli 6.6 4,099
2007 Aile Çeşitli 6.1 268

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 284,015
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018