Giriş Kayıt
Joanne Brahos

Joanne Brahos


Joanne Brahos,

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere 6
2009 Korku Çeşitli 6.0 90,978
2008 Aile Çeşitli 6.4 162

Tapınma
2008 Dram Çeşitli 6.3 2,969

Kayıp Yüzük
2007 Dram Çeşitli 6.6 4,114
2007 Aile Çeşitli 6.1 270

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 284,973
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018