Giriş Kayıt
Kengo Kôra

Kengo Kôra (31)


Oyuncu

Kengo Kôra, 12 Kasım 1987 Kumamoto, Japonya doğumlu oyuncu.

İmkansızın Şarkısı (2010), Zen (2009), Güney Kutbundaki Aşçı (2009), Kitsutsuki to ame (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1987
Doğum Yeri: Kumamoto, Japonya
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arakçılar
2018 31 Suç Oyuncu 8.0 29,887
2017 30 Dram Oyuncu 7.1 13
2017 30 Dram Oyuncu 5.9 123
2016 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 17,396
2016 29 Dram Oyuncu 5.8 6
2016 Romantik Oyuncu 7.7 126
2015 28 Komedi Oyuncu 7.2 142
2015 28 Animasyon Oyuncu 6.7 2,359
2015 28 Dram Oyuncu 6.2 30
2014 27 Komedi Oyuncu 6.7 149
2014 27 Dram Oyuncu 6.8 357
2014 27 Suç Oyuncu 6.4 490

Prenses Kaguya Masalı
2013 26 Animasyon Oyuncu 8.0 28,979

Prefecture Government's Hospitality Division
2013 26 Komedi Oyuncu 6.2 73

Story of Yonosuke
2013 26 Dram Oyuncu 7.6 1,221
2013 26 Dram Oyuncu 6.0 192

Clean Tender
2013 26 Komedi Oyuncu 6.7 201

Roommate
2013 26 Korku Oyuncu 5.8 274
2013 Komedi Oyuncu 7.3 35
2012 25 Gizem Oyuncu 6.6 35

The Drudgery Train
2012 25 Dram Oyuncu 6.9 302
2012 Gizem Oyuncu 6.6 13
2011 24 Komedi Oyuncu 7.1 513
2011 24 Dram Oyuncu 5.9 63
2011 24 Dram Oyuncu 6.8 263

İmkansızın Şarkısı
2010 23 Dram Oyuncu 6.4 10,213
2010 23 Dram Oyuncu 6.6 350
2010 23 Romantik Oyuncu 6.2 111
2010 Suç Oyuncu 6.9 11
2010 23 Dram Oyuncu 7.2 73
2010 23 Aksiyon Oyuncu 6.7 72
2010 23 Dram Oyuncu 7.1 602
2010 23 Dram Oyuncu 6.3 96
2010 Dram Oyuncu 6.9 63
2010 23 Dram Oyuncu 6.8 401

Güney Kutbundaki Aşçı
2009 22 Komedi Oyuncu 7.2 679
2009 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 172
2009 22 Dram Oyuncu 6.6 63

Balık Hikayesi
2009 22 Komedi Oyuncu 7.6 2,488
2009 22 Biyografi Oyuncu 7.5 859
2008 21 Gerilim Oyuncu 6.5 529
2007 20 Dram Oyuncu 7.1 348
2006 19 Dram Oyuncu 6.2 134
2006 19 Dram Oyuncu 6.2 157
2002 Komedi Oyuncu 7.6 990
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019