Giriş Kayıt
Takafumi Hino

Takafumi Hino


Animasyon

Takafumi Hino, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Animasyon 6.5 389
2008 Aksiyon Animasyon 7.5 1,000
2008 Animasyon Animasyon 7.1 132
2005 Animasyon Animasyon 7.1 326
2003 Aksiyon Animasyon 7.9 3,178
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019