Giriş Kayıt
Amy Lyn Howell

Amy Lyn Howell (43)


Oyuncu

Amy Lyn Howell, 09 Temmuz 1975 Woodbury, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Echo (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Woodbury, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Amy Howell
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 38 Korku 2.5 524
2011 36 Komedi Oyuncu 6.6 19
2010 35 Aksiyon Çeşitli 2.7 175
2009 34 Komedi Oyuncu 4.3 701

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu 4.7 1,759
2007 32 Komedi Oyuncu 6.3 42,808
2006 31 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,194
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019