Giriş Kayıt
Stephen Jolley

Stephen Jolley


Animasyon, Görsel Efekt

Stephen Jolley, animasyon, görsel efekt.

Spectre (2015), Uzay Yolcuları (2016), Maskeli Süvari (2013), Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Animasyon 5.2 116,564

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Animasyon 6.6 224,139

Uzay Yolcuları
2016 Macera Animasyon 7.0 306,446

Orman Çocuğu
2016 Macera Animasyon 7.4 239,062
2015 Aksiyon Animasyon 6.8 349,861

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Animasyon 4.3 138,956

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Animasyon 7.1 997

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Animasyon 8.1 927,595

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Animasyon 6.4 207,697

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Animasyon 6.3 227,325
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 535,901

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Animasyon 8.1 684,859

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,156

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 420,621

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 190,409

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,199

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,891
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 8,849

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Görsel Efekt 7.5 22,854

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 22,187
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.2 134
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019