Giriş Kayıt
Cristela Alonzo

Cristela Alonzo (39)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Cristela Alonzo, 05 Ocak 1979 San Juan, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Cristela (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1979
Doğum Yeri: San Juan, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Stela Alonzo
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 32

Arabalar 3
2017 38 Animasyon Oyuncu 6.8 50,404
2017 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 453
2017 Dram Oyuncu 7.8 3,587

Angry Birds Film
2016 37 Animasyon Oyuncu 6.3 66,300
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 2,291
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,922
2003 Komedi Oyuncu 6.3 1,282
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,492
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,458) Shameless (2,147) Fear the Walking Dead (1,810) Suits (1,644) Castle Rock (1,526) Bodyguard (1,426) La Casa de Papel (1,347) Mayans M.C. (1,178) The Sinner (1,139) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018