Giriş Kayıt
Osman Alkas

Osman Alkas


Oyuncu

Osman Alkas, oyuncu.

Hükümet Kadın 2 (2013), Gölgeler ve Suretler (2010), Sarmaşık (2015), Acı Tatlı Ekşi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.9 88
2018 Dram Oyuncu 5.5 449
2018 Aksiyon Oyuncu 7.9 9,740
2018 Dram Oyuncu 6.0 135
2017 Dram Oyuncu 6.3 815
2017 Komedi Oyuncu 6.5 398
2015 Dram Oyuncu 8.0 6,010
2015 Dram Oyuncu 3.8 23
2013 Dram Oyuncu 7.2 647
2013 Komedi Oyuncu 6.1 3,042
2013 Dram Oyuncu 8.1 154
2010 Dram Oyuncu 7.0 667
2010 Dram Oyuncu 6.6 3,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019