Giriş Kayıt
Jessica Ecklund

Jessica Ecklund


Oyuncu

Jessica Ecklund, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Takibi
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 92,295

Tutku
2006 Biyografi Çeşitli 6.5 14,439
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,149
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,007
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,665
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019