Giriş Kayıt
Milan Konjevic

Milan Konjevic


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Milan Konjevic, senarist, yönetmen, yönetmen asistanı.

Zone of the Dead (2009), Mamula (2014), Gecenin Gizemi (2017), The Rift (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Gizemi
2017 Korku Senarist 4.4 1,683
2016 Korku Senarist 3.4 1,112
2016 Korku 4.1 51
2014 Dram Senarist 4.1 2,336
2009 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.1 2,924

Tito ve Ben
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 4,639
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018