Giriş Kayıt
Shani Hinton

Shani Hinton


Yapımcı

Shani Hinton, yapımcı.

Sarah Palin: You Betcha! (2011), (2011) Paris'te Gece Yarısı (2011), (2009) Kim Kiminle Nerede (2009), (2000) Saving Grace (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel Yapımcı 6.1 766
2017 Belgesel Çeşitli
Yapımcı
6.7 3,490
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 2,337

Mavi Yasemin
2013 Dram Çeşitli 7.3 177,914

Sapığın İdeoloji Rehberi
2012 Belgesel Yapımcı 7.6 5,463

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Çeşitli 7.7 352,956
2011 Belgesel Çeşitli
Yapımcı
6.3 791

Çimler Örtsün Üstünüzü
2010 Belgesel Çeşitli 7.0 243

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Çeşitli 7.2 66,659

Barselona, Barselona
2008 Dram Çeşitli 7.1 226,039

Hadisa İçin Savaş
2007 Dram Yapımcı 7.0 6,937
2006 Animasyon Çeşitli 6.0 6,329

Aileen: Bir Seri Katilin Yaşamı ve Ölümü
2003 Belgesel Çeşitli 7.1 5,870
2000 Gerilim Çeşitli 6.1 1,037
2000 Komedi Çeşitli 6.9 16,715
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019