Giriş Kayıt
Robert Braun

Robert Braun


Sanat Bölümü, Kameraman, Oyuncu

Robert Braun, sanat bölümü, kameraman, oyuncu.

Köstebek (2006), Mançuryalı Aday (2004), Soluk (2013), Heiter bis wolkig (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Braun | Rob Braun
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.4 36

Kazananların Yalanları
2014 Gerilim Sanat Bölümü 5.7 227
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    

Soluk
2013 Dram Sanat Bölümü 6.4 12,797
2012 Biyografi Taşıma Bölümü 7.1 8,998
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,070

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu 7.1 204,191
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.1 904
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 1,072

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 172,015
2008 Aksiyon Kameraman    

Köstebek
2006 Suç Sanat Bölümü 8.5 1,030,925

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 95,200
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018