Giriş Kayıt
Robert Braun

Robert Braun


Sanat Bölümü, Kameraman, Oyuncu

Robert Braun, sanat bölümü, kameraman, oyuncu.

Köstebek (2006), Mançuryalı Aday (2004), Soluk (2013), Heiter bis wolkig (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Braun | Rob Braun
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 46

Kazananların Yalanları
2014 Gerilim Sanat Bölümü 5.6 281
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 2.0 570

Soluk
2013 Dram Sanat Bölümü 6.4 12,938
2012 Biyografi Taşıma Bölümü 7.1 9,108
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,084

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu 7.1 204,954
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,066
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 1,286

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 173,296
2008 Aksiyon Kameraman 5.3 352

Köstebek
2006 Suç Sanat Bölümü 8.5 1,039,871

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 95,770
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018