Giriş Kayıt
Jin Ebara

Jin Ebara


Animasyon

Jin Ebara, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Animasyon Animasyon 7.5 8,410
1993 Animasyon Animasyon 8.0 4,213
1991 Animasyon Animasyon 7.3 5,304
1991 Animasyon Animasyon 6.8 4,375
1990 Animasyon Animasyon 6.9 4,992
1990 Animasyon Animasyon 7.0 5,963
1990 Animasyon Animasyon 8.0 4,139
1989 Animasyon Animasyon 7.0 5,339
1989 Animasyon Animasyon 8.7 56,775
1988 Animasyon Animasyon 7.1 1,302
1987 Animasyon Animasyon 6.9 1,457
1987 Animasyon Animasyon 6.9 39

Gökteki Kale
1986 Animasyon Animasyon 8.1 125,569
1986 Animasyon Animasyon 6.7 224
1985 Animasyon Animasyon 7.7 5,195
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019