Giriş Kayıt
Ruth Wilson

Ruth Wilson (40)


Oyuncu, Yapımcı

Ruth Wilson, 13 Ocak 1982 Ashford, Surrey, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Locke (2013), Jane Eyre (2006), Evdeki Hayalet (2016), Partilerde Kız Tavlama Sanatı (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1982
Doğum Yeri: Ashford, Surrey, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
8.8 (38 Oy)
  • Currently 176.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 40 Komedi Oyuncu 6.7 11,814
2021 39 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 130
2021 39 Dram Oyuncu 6.5 930
2019 Macera Oyuncu 7.8 65,357
2018 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.4 7,885
2018 36 Dram Oyuncu 5.5 10,173

Karanlık Nehir
2017 35 Dram Oyuncu 5.8 4,051

Partilerde Kız Tavlama Sanatı
2017 35 Komedi Oyuncu 5.7 11,433

Evdeki Hayalet
2016 34 Korku Oyuncu 4.6 14,926
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 843

Aşk Uğruna
2014 32 Dram Oyuncu 7.0 26,836
2014 Dram Oyuncu 7.9 46,095
2013 31 Dram Oyuncu 7.1 151,248

Mr. Banks
2013 31 Biyografi Oyuncu 7.5 163,069

Maskeli Süvari
2013 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 235,924
2012 30 Dram Oyuncu 6.6 101,093
2011 Belgesel Oyuncu 6.4 19
2010 Suç Oyuncu 8.4 137,288

Tutsak
2009 Dram Oyuncu 6.1 7,727
2009 27 Dram Oyuncu 7.5 1,498
2007 25 Dram Oyuncu 6.7 1,918
2007 Dram Oyuncu 7.3 167
2006 Dram Oyuncu 8.3 21,285
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
1994 News Oyuncu 3.3 901
1981 News Oyuncu 3.5 2,522
1952 News Oyuncu 4.6 2,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022