Giriş Kayıt
Christopher Brooks

Christopher Brooks


Müzisyen

Christopher Brooks, müzisyen.

Sıkı Dostlar (1990), Zor Ölüm (1988), Büyük Hesaplaşma (1995), X-Men (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher S. Brooks | Chris Brooks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 4.1 2,627

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Müzik 7.2 240,539

Sosis Partisi
2016 Animasyon Müzik 6.2 160,077
2016 Dram Müzik 6.5 4,482

Sığınak
2015 Korku Müzik 6.4 17,632
2015 Komedi Müzik 8.1 13,167

Kış Masalı
2014 Dram Müzik 6.2 49,207
2014 Dram Müzik 8.4 34,184
2014 Komedi Müzik 5.8 11,644
2012 Komedi Müzik 7.0 16,295
2011 Komedi Müzik 6.3 62,331
2011 Aksiyon Müzik 5.3 3,623

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Müzik 5.0 8,667
2011 Dram Müzik 5.9 319
2011 Belgesel Müzik 7.8 7,165
2011 Aksiyon Müzik 5.1 4,776
2011 Belgesel Müzik 7.6 2,071
2010 Dram Müzik 6.0 1,318

Edepsiz Kız
2010 Komedi Müzik 6.5 10,057

Şangay
2010 Dram Müzik 6.4 8,725
2010 Komedi Müzik 5.3 2,288

Efsanevi
2010 Dram Müzik 6.2 4,726

Ölümsüz
2010 Aksiyon Müzik 6.7 30,469

İlk Aşk
2010 Komedi Müzik 7.7 75,245

Kavalye
2010 Komedi Müzik 5.9 4,583
2009 Aksiyon Müzik 6.1 66,144

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Müzik 7.0 262,480
2009 Aksiyon Müzik 3.6 1,177

Vur Ve Öldür
2008 Suç Müzik 6.0 19,917

Akrep Kral 2: Savaşçının Yükselişi
2008 Aksiyon Müzik 3.8 12,172

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 Aksiyon Müzik 4.3 21,677

Seni İstiyorum
2007 Dram Müzik 7.4 101,809

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Müzik 4.0 8,392

Sıradışı
2007 Dram Müzik 5.9 69,584

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Müzik 6.3 58,595

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Müzik 7.3 5,391

Şafak Harekâtı
2006 Macera Müzik 7.3 95,460

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Müzik 5.7 92,475

16 Blok
2006 Aksiyon Müzik 6.6 121,999
2006 Aksiyon Müzik 4.4 76,677

Söz
2005 Aksiyon Müzik 5.6 8,722

The Wedding Party
2005 Aksiyon Müzik 6.6 1,012
2005 Dram Müzik 7.0 280,521

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik 6.7 8,959

Başkanın Kızı
2004 Komedi Müzik 5.0 19,920

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.3 102,732
2004 Fantastik Müzik 5.2 1,480

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Müzik 5.6 25,364

Kuraldışı
2003 Suç Müzik 6.5 56,207

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 968,307

Çaylak
2003 Aksiyon Müzik 6.6 124,415
2003 Aksiyon Müzik 6.5 24,362
2003 Komedi Müzik 5.4 4,284

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Müzik 6.7 55,858

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 113,334

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Müzik 7.8 120,833
2000 Aksiyon Müzik 7.4 539,287

Frekans
2000 Suç Müzik 7.4 94,959
2000 Komedi Müzik 6.2 12,687

Demir Dev
1999 Animasyon Müzik 8.0 157,589
1999 Komedi Müzik 5.3 12,668

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Müzik 7.5 114,907
1998 Aksiyon Müzik 8.7 9,686

Ufuk Faciası
1997 Korku Müzik 6.7 143,980

Abbottlar
1997 Dram Müzik 6.4 10,695

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Müzik 5.7 92,954
1996 Komedi Müzik 5.8 52,837

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Müzik 5.3 12,331

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Müzik 7.3 33,614

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 526,491

Arkadas çevresi
1995 Dram Müzik 6.6 7,674

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Müzik 7.6 342,085

Batman Daima
1995 Aksiyon Müzik 5.4 221,145

Vampirle Görüşme
1994 Dram Müzik 7.6 275,261
1994 Aksiyon Müzik 7.0 95,351

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Müzik 6.4 46,979

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Müzik 6.6 146,179
1993 Komedi Müzik 6.0 22,334

Son Kahraman
1993 Aksiyon Müzik 6.3 126,095
1992 Aksiyon Müzik 5.2 1,426

Yaratık 3
1992 Aksiyon Müzik 6.4 256,599

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Müzik 6.7 146,589
1992 Dram Müzik 6.4 8,563

Son Görev
1991 Aksiyon Müzik 7.0 86,655

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Müzik 5.8 48,875

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Müzik 6.9 167,041

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Müzik 7.1 314,145

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Müzik 8.7 912,512
1990 Komedi Müzik 6.2 1,623
1990 Dram Müzik 6.0 7,683
1990 Aksiyon Müzik 6.2 4,528
1989 Komedi Müzik 4.3 1,149

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Müzik 7.2 149,632

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Müzik 8.2 724,198

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Müzik 7.2 47,547

Kızgın
1988 Aksiyon Müzik 5.3 9,256

Cehennem Silahı
1987 Aksiyon Müzik 7.6 220,313

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Müzik 6.9 34,082
1987 Komedi Müzik 5.8 26,734

Gri Adam
1986 Komedi Müzik 5.2 7,048

Ördek Howard
1986 Aksiyon Müzik 4.6 39,921

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 Komedi Müzik 5.7 47,298
1982 Dram Müzik 7.9 3,161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019