Giriş Kayıt
Danielle Noe

Danielle Noe


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Danielle Noe, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Şeytan Evi (2009), In a Valley of Violence (2016), Next Day Air (2009), (2013) Korku Seansı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Western Makyaj 6.0 11,923

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Makyaj 3.5 16,201

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Makyaj 6.0 81,982
2015 Aksiyon Makyaj 6.3 38,574
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 19,617

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 254,690

Korku Seansı
2013 Korku Makyaj 7.5 373,556

Lanetli Ev 2
2013 Dram Makyaj 5.3 14,737

Lanet
2012 Korku Makyaj 6.8 190,553
2009 Korku Özel Efekt 4.4 1,235

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Makyaj 4.3 11,654
2009 Aksiyon Makyaj 5.8 9,694

Şeytan Evi
2009 Korku Oyuncu
Makyaj
6.4 35,469

Kıymık
2008 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.1 30,006
2008 Dram Makyaj 7.9 215,784

Mistik Olay
2008 Dram Makyaj 5.0 180,739

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 7,178

Geri Dönüşler
2007 Komedi Özel Efekt 4.2 10,522

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Makyaj 5.5 34,519

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 375,920
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018