Giriş Kayıt
Danielle Noe

Danielle Noe


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Danielle Noe, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Şeytan Evi (2009), In a Valley of Violence (2016), Next Day Air (2009), (2013) Korku Seansı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Western Makyaj 6.0 11,641

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Makyaj 3.5 15,877

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Makyaj 6.0 81,046
2015 Aksiyon Makyaj 6.3 38,049
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 19,383

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 252,894

Korku Seansı
2013 Korku Makyaj 7.5 365,535

Lanetli Ev 2
2013 Dram Makyaj 5.3 14,358

Lanet
2012 Korku Makyaj 6.8 188,117
2009 Korku Özel Efekt 4.3 822

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Makyaj 4.3 11,450
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 8,312

Şeytan Evi
2009 Korku Oyuncu
Makyaj
6.4 35,014

Kıymık
2008 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.1 29,777
2008 Dram Makyaj 7.9 214,963

Mistik Olay
2008 Dram Makyaj 5.0 179,696

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Geri Dönüşler
2007 Komedi Özel Efekt 4.2 10,103

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Makyaj 5.5 34,396

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 372,975
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018