Giriş Kayıt
Danielle Noe

Danielle Noe


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Danielle Noe, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Şeytan Evi (2009), In a Valley of Violence (2016), Next Day Air (2009), (2013) Korku Seansı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Western Makyaj 6.0 12,240

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Makyaj 3.5 16,415

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Makyaj 6.0 82,738
2015 Aksiyon Makyaj 6.3 38,956
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 19,851

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 256,232

Korku Seansı
2013 Korku Makyaj 7.5 379,071

Lanetli Ev 2
2013 Dram Makyaj 5.3 14,861

Lanet
2012 Korku Makyaj 6.8 192,254
2009 Korku Özel Efekt 4.5 1,308

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Makyaj 4.3 11,790
2009 Aksiyon Makyaj 5.8 9,742

Şeytan Evi
2009 Korku Oyuncu
Makyaj
6.4 35,834

Kıymık
2008 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.1 30,178
2008 Dram Makyaj 7.9 216,438

Mistik Olay
2008 Dram Makyaj 5.0 181,428

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 7,219

Geri Dönüşler
2007 Komedi Özel Efekt 4.2 10,575

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Makyaj 5.5 34,627

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 378,025
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018