Giriş Kayıt
Ashley Greene

Ashley Greene (32)


Oyuncu

Ashley Michele Greene, 21 Şubat 1987 Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

2018 yılının Temmuz ayında Paul Khoury ile evlendi.

The Apparition (2012), Eski Sevgiliyi Gömmek (2014), Kristy (2014), Staten Island Summer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ashley Michele Greene
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1987
Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Ashley Michele Greene | Ashley Michele
Takma İsmi: Asher
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
9.1 (56 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 5,627
2017 30 Animasyon Oyuncu    
2017 30 Komedi Oyuncu 6.7 1,011
2016 29 Suç Oyuncu 5.1 613
2016 29 Gerilim Oyuncu 4.8 7,166

Bitmeyen Kavga
2016 29 Dram Oyuncu 6.1 3,197
2015 28 Komedi Oyuncu 5.6 6,175

Eski Sevgiliyi Gömmek
2014 27 Komedi Oyuncu 5.4 9,106
2014 27 Korku Oyuncu 5.9 6,482

Keşke Burada Olsam
2014 27 Komedi Oyuncu 6.7 34,921
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 11,273
2013 26 Dram Oyuncu 6.6 7,977
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,293

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 25 Macera Oyuncu 5.5 215,208
2012 25 Korku Oyuncu 4.1 18,124
2012 25 Komedi Oyuncu 4.4 51,462

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 24 Macera Oyuncu 4.9 208,493

Tereyağı
2011 24 Komedi Oyuncu 6.2 19,463
2011 24 Oyuncu 5.6 124
2011 24 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,260
2011 Dram Oyuncu 7.0 18,146

Albemuth Özgür Radyosu
2010 23 Dram Oyuncu 5.7 1,456

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 23 Macera Oyuncu 5.0 211,837

Paten Diyarı
2010 23 Dram Oyuncu 5.8 2,063

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 22 Macera Oyuncu 4.7 248,829

Kanlı Yaz
2009 22 Korku Oyuncu 4.5 2,945
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,821

Terapist
2009 22 Komedi Oyuncu 6.7 17,756

Alacakaranlık
2008 21 Dram Oyuncu 5.2 394,789
2008 21 Komedi Oyuncu 6.0 4,754

Kaliforniyanın Kralı
2007 20 Komedi Oyuncu 6.7 21,373
2006 Dram Oyuncu 6.4 246
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019