Giriş Kayıt
Thomas Kane

Thomas Kane


Dublör, Oyuncu

Thomas Kane, dublör, oyuncu.

Güzel ve Çirkin (2012), Swearnet: The Movie (2014), Hızlı Takip (2004), The Disappearance (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Dublör 7.2 480
2017 Aksiyon Dublör 6.7 7,288
2017 Dram Dublör 7.2 834
2014 Aksiyon Dublör 5.5 97,528
2014 Komedi Dublör 5.9 1,978
2014 Dram Dublör 7.3 460
2013 Dram Dublör 7.5 37,873
2013 Dram Dublör 5.1 623

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Dublör 7.2 32,725
2010 Dram Dublör 7.7 25,990

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Dublör 4.9 18,975

Hızlı Takip
2004 Aksiyon Dublör 5.2 1,252

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Oyuncu 6.6 111,450
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018