Giriş Kayıt
Bob Jaffe

Bob Jaffe


Oyuncu

Bob Jaffe, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.9 1,620
2017 Dram Oyuncu 6.5 8,382
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 419
2015 Korku Oyuncu 4.9 1,130
2014 Dram Oyuncu 5.4 219
2013 Suç Oyuncu 4.6 84

Süper Köpek
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 17,854
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019