Giriş Kayıt
Luis Carlos de la Lombana

Luis Carlos de la Lombana


Oyuncu

Luis Carlos de la Lombana, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Luis Carlos Lombana | Luis C. de la Lombana | Luis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.1 777
2014 Dram Oyuncu 5.2 387
2013 Komedi Oyuncu 6.4 950
2006 Dram Oyuncu 5.2 488
2000 Oyuncu 5.6 566
1999 Oyuncu 6.0 263
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018