Giriş Kayıt
Brigitte Liebowitz

Brigitte Liebowitz


Senarist, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brigitte Liebowitz, senarist, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 7.7 5,147
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
8.4 128,286
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 3.8 565

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Çeşitli 8.4 150,518
2009 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 94
2009 Komedi Çeşitli 4.7 4,107
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019