Giriş Kayıt
Landon Kash

Landon Kash


Oyuncu

Landon Kash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Oyuncu 4.1 107
2007 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,543

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 50,051

Sessiz
2005 Dram Oyuncu 6.4 14,397

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Oyuncu 7.6 100,310

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Oyuncu 5.1 53,360

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Oyuncu 5.9 31,534
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019