Giriş Kayıt
Landon Kash

Landon Kash


Oyuncu

Landon Kash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Oyuncu 4.1 107
2007 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,536

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 49,539

Sessiz
2005 Dram Oyuncu 6.4 14,327

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Oyuncu 7.6 99,468

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Oyuncu 5.1 52,628

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Oyuncu 5.9 31,290
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018