Giriş Kayıt
Landon Kash

Landon Kash


Oyuncu

Landon Kash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Oyuncu 4.1 103
2007 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,494

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 49,248

Sessiz
2005 Dram Oyuncu 6.4 14,220

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Oyuncu 7.6 98,837

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Oyuncu 5.1 52,240

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Oyuncu 5.9 31,184
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018