Giriş Kayıt
Addy Otto

Addy Otto


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Addy Otto, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 2,421
2014 Dram Yapımcı 6.1 258
2014 Macera Yapımcı 6.1 305

Şerefsizin Dirilişi
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 478
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 97
2012 Gerilim Yapımcı 6.0 1,049

Kayıtta
2012 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.3 1,250
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018