Giriş Kayıt
Steve Sterling

Steve Sterling


Kameraman, Oyuncu, Sanat Bölümü

Steve Sterling, kameraman, oyuncu, sanat bölümü.

Love Sick Love (2012), (2014) Power (2014), (2012) 666 Park Avenue (2012), (2014) Alien Abduction (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.2 615

Aşk Notları
2016 Dram Kameraman 6.4 941

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 16,041
2016 Komedi Kameraman 6.6 59,265
2016 Dram Kameraman 7.2 377
2015 Komedi Kameraman 6.0 57,168
2015 Dram Kameraman 7.1 51
2014 Korku Kameraman 4.9 7,175

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 223,124
2014 Suç Kameraman 8.2 28,721

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 986,186
2013 Komedi Kameraman 8.1 246,618
2013 Komedi Kameraman 6.1 178
2013 Aksiyon Kameraman 3.9 519
2013 Dram Kameraman 6.4 945
2013 Suç Kameraman 8.4 68,230
2013 Suç Kameraman 5.5 4,917

Arada Kalan
2012 Dram Kameraman 7.5 24,810
2012 Gerilim Kameraman 5.0 511
2012 Dram Kameraman 6.9 16,554
2012 Dram Kameraman 5.0 1,422
2012 Komedi Kameraman 3.8 565
2010 Komedi Kameraman 6.0 1,274
2010 Komedi Kameraman 7.3 52
2010 Komedi Kameraman 6.2 534
2008 Aksiyon Kameraman 4.9 18
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 27,350
2005 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018