Giriş Kayıt
Alisa Harris

Alisa Harris


Oyuncu, Kostümcü

Alisa Harris, oyuncu, kostümcü.

Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 18,256
2017 Komedi Oyuncu 5.6 33,814
2014 Komedi Çeşitli 4.9 43,611

Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8.1 514,443

Körfez
2012 Korku Oyuncu 5.6 23,131

Pirana 3DD
2012 Komedi Oyuncu 3.7 36,500

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Kostüm Bölümü 4.3 11,904
2009 Komedi Oyuncu 8.3 46,771
1997 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019