Giriş Kayıt
Sarah Sher

Sarah Sher


Kameraman, Editör

Sarah Sher, kameraman, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kameraman 7.1 49,441
2009 Komedi Kameraman 5.8 1,744
2008 Dram Editorial Department 3.6 212

Acemi Askerler
2001 Komedi Çeşitli 6.8 22,113

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram 0 6.1 3,920
1994 Komedi Çeşitli 7.1 76
1987 Komedi Çeşitli 6.7 48,086
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019