Giriş Kayıt
Brian Hayashi

Brian Hayashi


Editör, Yapım Yöneticisi

Brian Hayashi, editör, yapım yöneticisi.

Cadılar Bayramı (2007), Suikast (2016), Suç/lu (2016), Eliza Graves (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Editorial Department 5.4 19,667
2018 Korku Yapım Yöneticisi 3.4 8,360
2017 Suç Editorial Department 3.3 241
2017 Aksiyon Editorial Department 5.7 7,516
2017 Korku Editorial Department 5.0 16,453

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Editorial Department 6.9 162,064
2017 Aksiyon Editorial Department 5.7 13,396
2017 Gerilim Editorial Department 4.1 2,224
2017 Suç Editorial Department 5.4 6,412

Yenilmez 4
2016 Aksiyon Editorial Department 7.0 21,741
2016 Dram Editorial Department 6.5 4,546
2016 Komedi Editorial Department
5.2 6,920

Suikast
2016 Aksiyon Editorial Department 5.7 67,374

Suç/lu
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 51,711

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Editorial Department 5.9 124,936

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Editorial Department 5.6 28,637
2015 Gerilim Editorial Department 6.1 3,340

Uyuyana Kadar
2014 Dram Editorial Department 6.3 64,723

Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Editorial Department 5.5 14,372

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Editorial Department 6.1 156,597
2014 Korku Editorial Department 6.8 46,069

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Editorial Department 4.2 50,379
2014 Aksiyon Editorial Department 6.1 50,929
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 98,630

Av Zamanı
2013 Aksiyon Editorial Department 5.4 33,611
2013 Aksiyon Editorial Department 6.2 10,376
2013 Biyografi Editorial Department 6.2 35,977

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Editorial Department 5.4 3,571

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 235,596

Büyük Düğün
2013 Komedi Editorial Department 5.6 44,233

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Editorial Department 4.8 41,826

Garip İlişkiler
2013 Komedi Editorial Department 5.7 4,198

Örümcekler
2013 Bilim-Kurgu Editorial Department 3.4 3,806

Katil
2012 Biyografi Editorial Department 6.9 65,644

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Editorial Department 5.5 41,329

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Editorial Department 5.8 33,962

Aşk Oyunu
2012 Komedi Editorial Department 5.7 27,397

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 277,716

Yakın Tehdit
2011 Suç Editorial Department 5.3 39,453

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Editorial Department 5.2 90,892

Beyaz Fil
2011 Aksiyon Editorial Department 5.1 10,124

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Editorial Department 5.4 90,247

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Editorial Department 5.1 15,750

Mekanik
2011 Aksiyon Editorial Department 6.6 141,347

Şantaj
2010 Dram Editorial Department 5.4 38,676
2010 Suç Editorial Department 6.9 39,436

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Editorial Department 6.5 308,045
2010 Dram 7.0 48,512

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Editorial Department 6.2 21,788
2008 Belgesel Çeşitli 6.5 3,985
2007 Dram Editorial Department 5.6 512

Cadılar Bayramı
2007 Korku Editorial Department 6.1 102,413
2005 Belgesel Editorial Department 6.8 4,329
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019