Giriş Kayıt
Fabrício Boliveira

Fabrício Boliveira (36)


Oyuncu

Fabrício Boliveira, 25 Nisan 1982 Salvador, Bahia, Brezilya doğumlu oyuncu.

Uyuşturucu Taciri (2013), Nise: O Coração da Loucura (2015), Operações Especiais (2015), (2010) Özel Tim 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1982
Doğum Yeri: Salvador, Bahia, Brezilya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Dram Oyuncu    
2018 36 Dram Oyuncu 6.8 116
2018 Komedi Oyuncu 7.3 68
2018 36 Biyografi Oyuncu 7.1 12
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 35
2017 35 Macera Oyuncu 6.2 384
2015 33 Biyografi Oyuncu 7.7 1,685
2015 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,198
2014 32 Biyografi Oyuncu 6.5 187
2014 Dram Oyuncu 6.7 40

Uyuşturucu Taciri
2013 31 Suç Oyuncu 6.6 2,393

Özel Tim 2
2010 28 Aksiyon Oyuncu 8.1 74,264
2010 Dram Oyuncu 4.0 32
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.8 448
2001 Komedi Oyuncu 6.3 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019