Giriş Kayıt
Derek Deems

Derek Deems


Kameraman

Derek Deems, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.8 55
2017 Bilim-Kurgu Kameraman 3.7 252
2014 Dram Kameraman 6.7 272
2013 Kameraman 6.2 20
2012 Kısa Metraj Kameraman 5.7 38
2011 Dram Kameraman 7.7 34
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 75
2010 Dram Kameraman 7.1 4,343
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019