Giriş Kayıt
Danae Nason

Danae Nason


Oyuncu

Cambridge, Massachusetts, USA, Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Kıyamet 2012 (2008), Korkunun 5 Duyusu (2013), Invasion of the Pod People (2007), (2014) Unfreedom (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cambridge, Massachusetts, USA
Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Danae Junco
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 7.6 7,050

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.8 300,028

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 188,515
2015 Dram Oyuncu 7.8 11,091
2014 Suç Oyuncu 5.0 1,986

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 271,319

Korkunun 5 Duyusu
2013 Korku Oyuncu 4.9 1,341
2013 Komedi Oyuncu 6.2 30

Geri Sayım: Kudüs
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.4 621

Kıyamet 2012
2008 Macera Oyuncu 1.8 7,545
2007 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.5 798
2007 Aksiyon Oyuncu 1.7 4,721
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023