Giriş Kayıt
Pascal Valdes

Pascal Valdes


Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Pascal Valdes, sanat yönetmeni, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 16,287

Annem Amerika'da Buffalo Bill ile Tanıştı
2013 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.8 48

Rönesans
2006 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.7 15,114
2002 Komedi Görsel Efekt 6.1 1,472

Thomas Aşık Oldu
2000 Komedi Görsel Efekt 7.1 1,874
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019