Giriş Kayıt
Frida Bargo

Frida Bargo


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Frida Bargo, yapımcı, yapım yöneticisi.

Hotell (2013), Euphoria (2017), Cornelis (2010), Aylaklar (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı 6.3 80
2018 Yapımcı 7.7 101
2017 Macera Yapımcı 5.8 2,069
2016 Dram Yapımcı 6.3 637

Aylaklar
2015 Suç Yapımcı 7.1 1,223
2013 Dram Yapımcı 6.4 2,025
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.7 18
2010 Biyografi Yapımcı 6.3 1,714
2010 Gerilim Yapımcı 4.0 294
2009 Dram Yapımcı 5.8 65

Karanlık Çökünce
2006 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 1,612

Tanrı İsterse
2006 Romantik Yapım Yöneticisi 6.2 352
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018