Giriş Kayıt
Jason Wright

Jason Wright


Yapımcı

Jason Wright, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Çeşitli 6.8 3,470
2014 Reality-TV Yapımcı 5.7 480
2012 Reality-TV Yapımcı 7.6 2,099
2011 Korku Yapımcı 6.8 1,636
2010 Reality-TV Çeşitli 4.8 543
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 13
2006 Dram Çeşitli 6.7 1,237

Ira Ve Abby
2006 Komedi Çeşitli 6.5 2,089
2003 Game-Show Çeşitli 3.2 4,136
2002 Game-Show Çeşitli 3.1 5,322
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019