Giriş Kayıt
Jason Wright

Jason Wright


Yapımcı

Jason Wright, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Çeşitli 6.8 3,271
2014 Reality-TV Yapımcı 5.8 469
2012 Reality-TV Yapımcı 7.6 2,075
2011 Korku Yapımcı 6.8 1,591
2010 Reality-TV Çeşitli 4.8 540
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 13
2006 Dram Çeşitli 6.6 1,234

Ira Ve Abby
2006 Komedi Çeşitli 6.5 2,073
2003 Game-Show Çeşitli 3.2 4,107
2002 Game-Show Çeşitli 3.1 5,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018