Giriş Kayıt
Liana Maeby

Liana Maeby


Oyuncu

Liana Maeby, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Çeşitli    

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Çeşitli 6.8 23,695

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 39,557
1996 Aksiyon Oyuncu 4.5 538

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,011

Ringte İntikam
1986 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,522

Ejderhalar Lordu
1982 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,363
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018