Giriş Kayıt
Liana Maeby

Liana Maeby


Oyuncu

Liana Maeby, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Çeşitli 4.6 246

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Çeşitli 6.8 24,004

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 40,044
1996 Aksiyon Oyuncu 4.6 613

Ejder Gücü
1987 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,849

Ringte İntikam
1986 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,700

Ejderhalar Lordu
1982 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,917
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018