Giriş Kayıt
Shaun Redick

Shaun Redick


Yapımcı

Shaun Redick, yapımcı.

Malicious (2018), (2017) Kapan (2017), (2018) Karanlıkla Karşı Karşıya (2018), (2009) Haberci (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Yolcuları
2018 Komedi Yapımcı 5.7 2,939

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 Biyografi Yapımcı 7.5 134,837
2018 Korku Yapımcı 5.0 2,160
2017 Komedi Yapımcı 6.6 4,334

Kapan
2017 Korku Yapımcı 7.7 388,150
2016 Suç Yapımcı 4.7 6,505
2016 Suç Yapımcı 6.0 847
2016 Suç Yapımcı 5.8 6,436
2014 Belgesel Yapımcı 6.0 354

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram Yapımcı 6.6 10,793
2014 Aksiyon Yapımcı 4.1 1,328
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 10,418
2014 Komedi Yapımcı 5.8 11,494
2013 Korku Yapımcı 4.4 4,584
2009 Komedi Yapımcı 5.3 8,002

Haberci
2009 Dram Yapımcı 7.1 32,361

Beyaz Hüzün
2009 Dram Yapımcı 6.3 13,386

Bebek Bakıcıları
2007 Dram 5.7 10,061
2007 Komedi 5.5 7,616

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram 7.0 30,859
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,769) Supernatural (2,731) The Flash (2,076) Star Trek: Discovery (2,028) Into the Badlands (1,550) Arrow (1,501) American Gods (1,182) Vikings (1,181) The Big Bang Theory (1,084) This Is Us (1,082)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019