Giriş Kayıt
Magdalena Poplawska

Magdalena Poplawska (39)


Oyuncu

Magdalena Poplawska, 01 Ocak 1980 Slupsk, Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Jestem morderca (2016), Atak paniki (2017), (2014) Wataha (2014), (2015) Pakt (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Slupsk, Pomorskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Komedi Oyuncu 5.7 296
2017 37 Komedi Oyuncu 6.1 850
2017 37 Dram Oyuncu 3.4 36
2017 Dram Oyuncu 6.5 39
2016 36 Suç Oyuncu 7.0 1,718
2015 Suç Oyuncu 7.5 584
2015 35 Komedi Oyuncu 5.4 220
2015 35 Aksiyon Oyuncu 4.1 167
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,206
2014 34 Dram Oyuncu 4.9 340

The Girl from the Wardrobe
2013 33 Dram Oyuncu 6.9 547
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 126
2011 31 Dram Oyuncu 6.7 373
2011 Komedi Oyuncu 6.8 93
2010 30 Dram Oyuncu 6.2 51
2010 30 Dram Oyuncu 6.7 212

Sıfır
2009 29 Aksiyon Oyuncu 6.8 544
2008 28 Dram Oyuncu 4.8 51
2007 Dram Oyuncu 7.3 180
1953 Dram Oyuncu 8.9 17
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (107,902) Chernobyl (30,821) The Big Bang Theory (3,928) The 100 (2,841) Killing Eve (2,641) The Blacklist (2,000) Vikings (1,397) Breaking Bad (1,306) Friends (1,034) The Flash (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019