Giriş Kayıt
Joe Anderson

Joe Anderson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Joseph Grant Anderson, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Trainwreck (2015), Seçilmiş (2014), Martha Marcy May Marlene (2011), Catfish (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Grant Anderson
Takma İsmi: JANDY
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Şövalye
2021 Macera Oyuncu 6.6 100,579

İhtiyar Adam ve Silah
2018 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.7 46,611
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.9 15,500
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 17,765
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 4,975
2015 Komedi Kameraman 6.2 137,859

Seçilmiş
2014 Dram Kameraman 6.4 120,243
2014 Belgesel Kameraman 6.3 1,209
2014 Belgesel Kameraman 6.5 579
2014 Belgesel Kameraman 7.4 884

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Kameraman 6.4 22,076
2013 Belgesel Kameraman 6.5 91
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2013 Dram Kameraman 5.8 952
2012 Belgesel Kameraman 7.7 7,661

Katil Simon
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 4,814
2012 Komedi Kameraman 7.3 72,649
2011 Suç Kameraman 6.9 20,806

Ruhlar Oteli
2011 Korku Kameraman 5.5 35,721
2011 Dram Kameraman 6.8 53,664
2010 Dram Kameraman 5.1 736
2010 Dram Kameraman 6.0 261
2010 Komedi Kameraman 6.2 14,528
2010 Dram Kameraman 7.3 103
2010 Belgesel Kameraman 7.1 43,070
2009 Dram Kameraman 6.5 645
2009 Komedi Kameraman 7.8 3,579

Okul Çıkışı
2008 Dram Kameraman 6.0 4,755
2008 Dram Kameraman 7.2 4,969
2007 Komedi Kameraman 8.5 5,290
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022