Giriş Kayıt
Mitchell Stacey

Mitchell Stacey


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Mitchell Stacey, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 3.6 253
2016 Komedi Makyaj 5.9 1,268
2016 Dram Özel Efekt 5.2 556
2016 Komedi Makyaj
Özel Efekt
3.2 279
2015 Korku Özel Efekt 4.2 359
2012 Gerilim Özel Efekt 4.6 128
2012 Dram Özel Efekt 6.7 24
2011 Korku Özel Efekt 4.5 68
2011 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
7.4 19
2011 Dram Özel Efekt 5.3 4,152
2011 Komedi Makyaj 4.6 95
2010 Korku Makyaj
Özel Efekt
4.2 197
2010 Fantastik Makyaj 5.1 309
2010 Dram Makyaj
Oyuncu
3.5 460
2007 Korku Makyaj 2.2 323
2005 Aksiyon Makyaj 2.4 233
- Korku Makyaj    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018