Giriş Kayıt
Mitchell Stacey

Mitchell Stacey


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Mitchell Stacey, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 3.5 271
2016 Komedi Makyaj 5.9 1,284
2016 Dram Özel Efekt 5.2 571
2016 Komedi Makyaj
Özel Efekt
3.2 285
2015 Korku Özel Efekt 4.2 382
2012 Gerilim Özel Efekt 4.6 129
2012 Dram Özel Efekt 6.7 24
2011 Korku Özel Efekt 4.5 69
2011 Kısa Metraj Makyaj
Özel Efekt
7.3 20
2011 Dram Özel Efekt 5.3 4,166
2011 Komedi Makyaj 4.6 95
2010 Korku Makyaj
Özel Efekt
4.2 211
2010 Fantastik Makyaj 5.1 309
2010 Dram Makyaj
Oyuncu
3.5 483
2007 Korku Makyaj 2.2 324
2005 Aksiyon Makyaj 2.4 256
- Korku Makyaj    
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018